Herbária Zrt.

A Herbária Gyógynövényfeldolgozó és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság alaptevékenysége keretében gyógynövények felvásárlásával, gyógynövény alapú termékek és gyógyhatású készítmények előállításával, illetve forgalmazásával foglalkozik.

Jelenleg a felvásárlás és a gyártás alapját a Herbária balmazújvárosi és székkutasi üzemei képezik. A balmazújvárosi üzem profilja a kozmetikai, az élelmiszer jellegű és a gyógynövény kivonatokra alapozott termékek gyártása. A székkutasi üzem tevékenységi köre pedig a növényi gyógyszerkészítmények, a gyógyhatású és az élvezeti teák gyártására és kiszerelésére irányul.

A Herbária két megfoghatatlan, de annál értékesebb kincset őriz. Az egyik az elmúlt évtizedekben felhalmozott gyógynövényes tapasztalat, mely termékeink kialakításában, fejlesztésében elengedhetetlenül fontos tényező. A másik pedig az - egyfajta piaci előnyt is biztosító - tény, hogy ma hazánkban a legtöbb ember számára a gyógynövény fogalma a Herbária névvel fonódik össze.

 

Balmazújváros

Herbária

 

 

 

 

 

 

 

 

Cégünk a népgyógyászati hagyományokat a korszerű kutatási módszerek eredményeivel és a legfejlettebb termelési, minőségbiztosítási és vállalatirányítási megoldásokkal ötvözve, valamint termékkínálatát folyamatosan bővítve arra törekszik, hogy a gyógynövények jótékony hatása a lehető legváltozatosabb formákban váljon elérhetővé mindenki számára. Egyedülálló gyógytea választékunk élvezeti teákkal egészül ki, termékpalettánk kozmetikumokkal, élelmiszerekkel és gyógytermékekekkel bővül. Folyamatosan növekvő, az ország egész területét magába foglaló szaküzlet-hálózatunkban a gyógynövények mellett az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek teljes kínálatából válogathatnak vásárlóink. 

Herbária

Hagyomány-Minőség-Herbária

  www.herbaria.hu

 

Elérhetőségeink:

1135 Budapest, Csata utca 27.

Telefon: 288-6700

e-mail: czirbus@herbaria.hu