Mecsek Drog Kft.

Pécsváradi üzemünkben több mint 20 éve készítjük kedvelt gyógyteáinkat, ötvözve a gyógynövényekről szóló tradicionális ismereteket a legmodernebb technológiai eljárásokkal. Sikerünk zálogának a minőséget tekintjük, amit teáink kifejlesztése, az alapanyagok kiválasztása és a gyártási folyamat egésze során szigorúan ellenőrzünk és megkövetelünk.

 

 

Tradíció-Szakértelem-Minőség

A folyamatos fejlesztést, fejlődést mutatja, hogy a kezdeti 9 teából álló kínálat mára több mint 60 termékből álló palettává bővült, melyek három termékcsoportba sorolhatók: gyógyhatású teakeverékek, gyógynövény alapú életmód teák és gyümölcsteák. Kiemelkedően népszerű termékünk a Mecsek Baby tea, mely hatékony, mégis kíméletes segítséget nyújt a „hasfájós" csecsemőknek.

Évente megközelítően 2,5 tonna gyógynövényt dolgozunk fel, melynek nagy részét helyi szinten, azaz Baranya megyében szerezzük be. A fennmaradó részt magyarországi gyógynövény nagykereskedőktől vásároljuk.

A Mecsek-Drog Kft. a magas minőség melletti elkötelezettsége, valamint folyamatos újításai révén maradhatott meg a gyógynövény alapú készítmények piacán, a dömpingszerűen érkező külföldi termékek mellett.

Természetesen hat!

www.mecsektea.hu

Elérhetőségeink:

Kakas Sándor

7720 Pécsvárad, Erzsébeti út 18.

Telefon: +36-72-465-969; +36-72-465-295

E-mail: mecsektea@mecsektea.hu